У Споживспілці відбувся семінар-навчання для бухгалтерів — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

У Споживспілці відбувся семінар-навчання для бухгалтерів

     У четвер, 26 вересня, в адміністративному приміщенні Спілки споживчих товариств Кіровоградської області відбувся семінар-навчання з головними бухгалтерами райспоживтовариств, райспоживспілки, підприємств системи та фахівцями бухгалтерського обліку. Метою семінару є вивчення комплексу програм, призначених для автоматизованої обробки документів фінансової, статистичної і відомчої звітності, складання аналізів господарської діяльності підприємств «УКС-Звіт та аналіз».

Відкрив семінар перший заступник Голови Правління Споживспілки Кіровоградської області Володимир Перхун та акцентував увагу на необхідності придбання і впровадження комп’ютерної програми кожною кооперативною організацією та підприємством, адже проект «УКС-Звіт та аналіз» є важливим інструментом в управлінні господарсько-фінансової діяльності всієї системи споживчої кооперації України.

 Протягом трьох годин проводив заняття по роботі з проектом завідувач відділом розробки та впровадження інформаційно-комп'ютерних технологій і систем підприємства Укоопспілки «Укоопінком» Станіслав Циба.

Використовуючи мультимедійні пристрої, Станіслав Павлович детально ознайомив учасників заходу з функціональми можливостями комп'ютерного проекту, вказав на послідовність роботи з комплексом програм та надав ряд практичних порад бухгалтерським працівникам.

У кінці семінару присутні фахівці отримали відповіді на запитання з приводу можливостей проекту, а також диски з інсталяцією програми та робочу документацію.

Scroll To Top