У селі Шевченкове кооперативну крамницю привели до конкурентноспроможного стану — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

У селі Шевченкове кооперативну крамницю привели до конкурентноспроможного стану

У селі Шевченкове Кіровоградського району до Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» зробили капітальний ремонт кооперативної крамниці. Тепер фасад магазину прикрашає вже добре знайоме споживачам лого «Сoop».

 

«Ремонтні роботи здійснювалися протягом двох тижнів, проте заклад не припиняв своєї роботи, – говорить голова правління Кіровоградського райспоживтовариства Лідія Кліщевська, – ми розробили спеціальний план реконструкції крамниці, щоб не створювати незручностей для наших покупців». У магазині не лише змінений фасад, виконаний у зелено-жовтих кольорах за новим брендбуком Укркоопспілки, але і оновлений інтер’єр. Усередині магазину встановлене нове торгівельне обладнання: холодильна вітрина, стелажі, холодильні та морозильні камери.

 

Змінена також і технологія торгівлі. Після ремонту магазин почав працювати за принципом самообслуговування, це дало змогу збільшити площу викладки товарів. Відповідно і збільшилась кількість найменувань продукції, що сьогодні становить близько 3 тисяч одиниць. Крім продовольчої групи товарів, тут можна придбати товари господарського призначення, зокрема маємо широкий асортимент посуду та аксесуарів для кухні, товарів побутової хімії. Враховуючи торговельну площу 60 кв.м, магазин відноситься до формату «Соор-міні».

«Говорити про зростання товарообігу поки що зарано, магазин після ремонту працює менше тижня, – зауважив заступник Голови Правління Споживспілки Григорій Трикозенко, але приємно, що розширення асортименту та рівень якості обслуговування позитивно відзначені жителями села».

 

Шевченкове – село у Кіровоградському районі, населення якого складає понад 300 жителів. Магазин розрахований не лише на мешканців населеного пункту, а також на відвідувачів краю, адже неподалік знаходиться музей-заповідник «Хутір Надія», де впродовж багатьох років жив та працював знаний актор, режисер, драматург та театральний діяч Іван Тобілевич (Карпенко-Карий).

Scroll To Top