У КККЕіП імені М.П. Сая відбувся випускний вечір для студентів — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

У КККЕіП імені М.П. Сая відбувся випускний вечір для студентів

Урочистим затишком зустріла зала Кіровоградської обласної філармонії студентів Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П. Сая. Викладачі, батьки, рідні, друзі прийшли привітати випускників 2016 року у хвилюючу та прекрасну мить.

За славною традицією навчального закладу того дня на молодь чекали музичні номери, численні привітання, випускний вечір, і найголовніше – довгоочікуваний диплом, який стане путівкою у доросле життя.

Як і годиться, з першими вітаннями до колишніх випускників звернувся педагогічний колектив. Словами наснаги й упевненості у завтрашньому дні лунали побажання голови циклової комісії обліково-фінансових дисциплін Оксани Панченко.

– Позаду – роки навчання й отримання необхідних знань. Попереду – успішний професійний та життєвий шлях. Ми пишаємося нашими випускниками, адже впевнені, що знання, отримані у стінах нашого навчального закладу, допоможуть вам за будь-яких життєвих обставин долати труднощі з високо піднятою головою, гідною репутацією та освіченим поглядом на світ.

Із успішним закінченням КККЕіП імені М.П. Сая привітали обдаровану молодь: декан економічного факультету Кіровоградського національного технічного університету Володимир Зайченко та директор Кіровоградського коледжу статистики Національної академії статистики, обліку та аудити Держкомстату України і викладач коледжу Ірина Озерна. Багато хороших слів прозвучало на адресу викладачів та співробітників коледжу, які від своїх вихованців отримали букети квітів.

Представники випускних груп під бурхливі оплески на сцені обласної філармонії отримали дипломи молодшого спеціаліста. Дар’я Бєлова, Наталія Птіцина, Руслана Михайлик, Владислав Мігалатюк, Катерина Бакума, Артем Клібанський за роки навчання продемонстрували блискучі знання, ініціативність, високу громадську активність і, як наслідок – одержали документ про освіту з відзнакою. Окрім того, дирекція коледжу приготувала відзнаки для випускників, які не тільки сумлінно оволодівали азами отриманої професії, але й проявили себе як творчі особистості, приймали участь в роботі наукового товариства, художньої самодіяльності та студентському самоврядуванні.

Для багатьох з випускників навчання не скінчилося, тому що вони вже визначилися в своєму майбутньому та будуть продовжувати навчання в університетах споживчої кооперації України.

Наприкінці церемонії вручення, всіх присутніх чекав музичний подарунок у виконані знаних в місті вокалістів та фотографування на пам’ять. Аби знову і знову згадувати теплим словом свій рідний навчальний заклад.

У добру путь, випускники 2016 року!

Scroll To Top