На один брендовий магазин Coop стало більше — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

На один брендовий магазин Coop стало більше

Нове обличчя отримав ще один заклад роздрібної торгівлі у селі Кетрисанівка Бобринецького району. Тепер на Кіровоградщині на один «зелений» Coop  стало більше.

Фасад крамниці виконаний за новим брендбуком споживчої кооперації України. «Здійснюючи ремонтні роботи зі зміни екстер’єру, ми вирішили оновити магазин і всередині», – говорить голова правління Бобринецького райспоживтовариства Валентина Татарова, – пофарбували стіни, провели опалення, змінили торгівельне обладнання та його розташування у торговій залі. Результат, який ми зараз бачимо – це маса людської праці нашого колективу».

 

Оскільки через село проходить автошлях Кіровоград – Миколаїв магазин має надзвичайно зручне місцерозташування. Насолодитися оновленим фірмовим стилем, високим рівнем обслуговуванням мають можливість не лише місцеві жителі, чисельність, яких складає близько 1300 осіб, але також і подорожуючі.

Кетрисанівці звикли до споживчої кооперації, а зараз особливо радіють оновленій крамниці: яскрава, фірмова, насичена товарами та зручна. Вражає жителів і впроваджений режим самообслуговування, який нині поширюється у сільській місцевості.

Із нововведенням вільного доступу до товарів товарообіг у магазині помітно зростає, незважаючи на сезонний фактор.

Спілка споживчих товариств Кіровоградської області продовжує роботу щодо оформлення роздрібної торгової мережі та інтеграції лого «Coop». До кінця року на базі Петрівського райспоживтовариства у Кіровоградській області планується оновлення ще чотирьох кооперативних крамниць відповідно до стандартів фірмового стилю споживчої кооперації України.

Scroll To Top