Міністр Микола Присяжнюк ознайомився з роботою Колгоспного ринку — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

Міністр Микола Присяжнюк ознайомився з роботою Колгоспного ринку

3 жовтня Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк відвідав з робочим візитом Кіровоград. Офіційний візит до області очільник відомства здійснив у складі делегації Президента України Віктора Януковича.

Під час перебування на Кіровоградщині Міністр відвідав ринок «Колгоспний»  Кіровоградської обласної спілки споживчих товариств та ознайомився з ціновою ситуацією на основні продукти харчування, зокрема, плодово-овочеву продукцію.

У розмові з журналістами Микола Присяжнюк відзначив, що цьогорічний урожай перевищить внутрішній попит на 2 мільйона тонн, тому українці будуть повністю забезпечені вітчизняними овочами. Також Міністр додав, що важливу роль у стабілізації цін на овочі допомагають оптові ринки сільгосппродукції, адже вони мінімізують націнку посередників, а також мають значні ємкості для тривалого зберігання продукції. І на сьогодні вже ведеться робота над відкриттям такого ринку в Кіровоградській області. На завершення візиту Міністр високо оцінив роботу Колгоспного ринку.

Ринок «Колгоспний» підприємства «Кооперативний ринок» розташований в центральній частині міста та має найбільшу інвестиційну привабливість. Близько 2 тисячі жителів обласного центру забезпечені роботою завдяки діяльності ринку споживчої кооперації.

Scroll To Top