Кооператори області влаштували фуд-корт на «АГРОЕКСПО-2016» (Фото) — Спілка споживчих товариств Кіровоградської області

Кооператори області влаштували фуд-корт на «АГРОЕКСПО-2016» (Фото)

З 29 вересня по 1 жовтня за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства у Кропивницькому відбулася щорічна Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій, в якій взяла участь споживча кооперація Кіровоградської області.

У рамкам «АгроЕкспо» кооператори організували частування смачними стравами на відкритому повітрі, залучивши десятки кооперативних підприємств громадського харчування. Протягом трьох днів відвідувачів заходу обслуговували – Бобринецьке, Знам’янське, Кіровоградське, Компаніївське, Новгородківське, Новоукраїнське райспоживтовариства, споживче товариство «Долинське райспоживтовариство», споживче товариство «Маловисківська райспоживспілка», Новомиргородське споживче товариство «Златопольське» та підприємства «Кооперативний ринок», «Застава», КГРАО «Облкоопгоспторг», «Універсальна міжрайонна оптово-торгівельна база».

Демократичний фуд-корт від кооператорів розташувався у центрі виставкового комплексу, неподалік сцени. Важко не помітити затишну територію масового харчування з красивим кооперативним логотипом «Coop» та вивіскою «Ласкаво просимо!». За чотири роки існування виставки оновлений візуальний стиль споживчої кооперації України став добре впізнаний для гостей заходу (їх загальна кількість цього року склала близько 20 тисяч осіб).

– В кооперативному ресторанному дворику створені всі умови для максимального комфорту наших гостей: зручні місця для відпочинку, декілька торгівельних точок здатних задовольнити зростаючий і досить різноманітний попит, – розповідає заступник Голови Правління Спілки споживчих товариств області Григорій Трикозенко. – Чимало страв із представленого меню готується на замовлення досвідченими кухарями системи прямо на очах у відвідувачів.

Кооператори з Кіровоградського, Знам’янського районів та підприємства «Застава», КГРАО «Облкоопгоспторг», «Кооперативний ринок» приготували понад 30 найменувань незвичайних страв національної кухні, серед яких особливою популярністю користувалися вареники з капустою та картоплею, плов, бульйон з курочкою, млинці, голубці з м’ясом та рисом. Неподалік розташувалися колеги із Новомиргородського району зі своїми смаколиками. Біля їх прилавку люди вставали у чергу, аби скуштувати домашню ковбасу з печі, сальтисон. А от родзинкою їх торгівельної точки стала фірмова страва, коли у величезній пательні на відкритому вогні смажаться разом картопля, м’ясо, овочі та яйця. Кондитерські вироби від торгівельно-виробничого комплексу «Лідер» стали цікавою альтернативою звичного торгівельного прилавку. Понад 50 найменувань печива привіз колектив підприємства «Універсальна міжрайонна оптово-торгівельна база» та всіх охочих пригощав запашним чаєм зі справжнього самовару.

Голова Правління Спілки споживчих товариств Кіровоградської області Петро Петрушевський поділився своїми враженнями від виставки та відзначив, що «АгроЕкспо» є вагомою подією для Кіровоградщини.

– Приємно вже четвертий рік поспіль бути частиною цього масштабного дійства. Для нас це прекрасна нагода продемонструвати власні здобутки, професійну майстерність наших кухарів та торгівельний потенціал, – додав Петро Григорович.

Scroll To Top